Överhead + Rehab Royale, Fru Lundgreens lørdag 27. sept

Gigs, parties, studio sessions, drunken nights - if it involves your band - let´s hear about it!

Moderators: ass fleur, Joachim

Överhead + Rehab Royale, Fru Lundgreens lørdag 27. sept

Postby Ringo Kid » 24 Sep 2008 12:51

"Fenomenet Overhead, Motorhead-tributebandet som etterhvert har opparbeidet seg nærmest kultstatus blandt Motorheadfans og rockefans generelt etter sine mange konserter rundt om i landet, ikke minst etter Norgesturneen : "No sleep `til Hammerfest" i 2007 da de turnerte Norge rundt fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord, slår nå på stortromma og drar like godt på Norgesturne igjen.

Bandet som for tiden må være et av de mestspillende, etterspurte og anerkjente tributeband i Norge, smir mens jernet er varmt og kjører på med en ny Norgesturne med 16-18 konserter nå i høst. Trioen har når året er omme spilt over 80 konserter siden starten, og det høres... Med sitt energiske sceneshow, og et vanvittig lydbilde (som de fleste ikke forstår at bare tre instrument kan lage) og ikke minst likheten til orginalen. Bandet blir regnet som det beste Motorhead-tribute bandet "ever" og det nærmeste du kommer Motorhead selv... Vokalisten med sin utrolige "Lemmy"-stemme har fått mange til ta feil av orginalen og kopien... Du tror det ikke før du hører det..

Jeg har selv hatt gleden av å se dem live to ganger på Elm-street og kan bare anbefale folk å møte opp hvis gutta kommer til en scene i nærheten, så kan man se (og høre) selv hva folk snakker om. Overhead har også fått henvendelser fra utlandet, blandt annet fra et stort booking/management firma i storbritania, som "oppdaget" dem på Myspace og ville ha dem over for et par turneer. Men ifølge bandet vil de i år konsentrere seg om Norge, så får tiden vise hva som skjer neste år.

Til slutt: Vil du høre Motorhead-klassikere på løpende bånd "as close as it gets" sjekk ut Overhead....enkelt og greit!!!"

Jørgen Garmann-musiq.no

http://www.myspace.com/overhead1

Konsertstart kl 22:00. Inngang:100,-
******************************************************
Info henta fra: http://www.turmusic.no/event/08/08/over ... hab-royale
Ringo
`This ain´t a house for sleeping beauties!´
User avatar
Ringo Kid
Site Admin
 
Posts: 7168
Joined: 14 Apr 2005 16:39
Location: Trondheim, Norway

Return to The Shakedown Club

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron